kenteken overschrijven

Bij Bruna Postkantoren Eindhoven kunt u ook terecht voor uw postzaken. Wij versturen uw (aangetekende) brieven en pakketten en bieden u allerlei verpakkingsmaterialen aan. We hebben speciale PostNL verpakkingsdozen in verschillende maten. Daarnaast verkopen we verschillende soorten losse enveloppen, tape en stevig inpakpapier voor uw verzendingen. Voor de huidige posttarieven kunt u terecht op de website van PostNL.

RDW auto overschrijven Eindhoven

RDW | Kenteken overschrijven of schorsen?

Daarnaast zijn wij u van dienst met de aanvullende service van het RDW. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor het op naam zetten van een auto, scooter en overige kentekens. Ook voor het schorsen van een voertuig bent u bij onze PostNL balie op de juiste plaats.

Voor het overschrijven van een kenteken is het van belang dat u het volgende bij u heeft:

  • Heeft u nog een papieren kentekenbewijs? Neem dan het tenaamstellingsbewijs van de vorige eigenaar mee samen met het overschrijvingsbewijs, ook wel deel II genoemd.
  • Heeft u een kentekencard? Neem deze dan mee, samen met de tenaamstellingscode die uit twee delen bestaat.
  • Als u een eerste tenaamstelling doet is het van belang dat het verkoopbedrijf u een tijdelijke tenaamstellingscode meegeeft.

In alle gevallen neemt u een geldig Nederlands legitimatiebewijs mee.

Het PostNL servicepunt kent dezelfde openingstijden als de rest van de winkel, zowel doordeweeks als op zaterdag. Let hierbij wel op dat de post om 17.30 uur wordt opgehaald. Op zaterdag wordt geen post opgehaald.