Agenda’s & kalenders 2019

Ook voor u hebben we de gepaste agenda en kalender!Kalenders1

De winkels beschikken over een groot assortiment agenda’s en kalenders van Brepols. Gegarandeerd vindt u bij Bruna de agenda en kalender die perfect bij uw levensstijl past. Brepols is voorloper in Europa op het gebied van agenda’s en kalenders en denkt aan elk detail: de doordachte week- en dagindelingen, de enorme variatie in covers, de vlotte beschrijfbaarheid van het papier én de stevigheid waardoor uw agenda of kalender ook bij intensief gebruik een heel jaar meegaat.

Ruime keuze aan dag- en weekindelingen

Elk persoon leeft anders en deelt zijn dag verschillend in. Onze dag- en weekindelingen zijn tot in de kleinste details doordacht. Brepols geldt al jarenlang als de norm van hoe een agenda er aan de binnenkant hoort uit te zien. Ook vormt een centraal opgehangen kalender nog steeds de basis van een goed georganiseerd gezin of een vlot lopend bedrijf. Of kiest u eerder voor een persoonlijke kalender, netjes rechtopstaand op uw bureau? De kalenders van Brepols & Bruna vullen elke behoefte gericht in.

Gegarandeerd vindt u bij ons in de winkel een indeling en bindwijze die naadloos aansluiten bij uw behoeftes! Bent u voor zakelijk gebruik opzoek naar een specifieke afmeting of indeling? Kom gerust langs voor advies, dan zoeken wij samen met u naar de beste agenda!

In ons assortiment is er een grote diversiteit in dag- en weekindelingen. Denk bijvoorbeeld aan de Optivision. Deze indeling beschikt over extra grote belettering die leescomfort en overzicht vergroten. Maar ook is er een speciale weekendagenda, waarbij de aandacht ligt op de planning en ruimte die beschikbaar is voor de zaterdag en de zondag. En natuurlijk is er de standaard Nederlandse weekindeling en de standaard Internationale weekindeling.

Agenda-XL-letter

Optivision

Agenda-weekend

Weekend indeling

Nederlands

Nederlands

Agenda-inter

Internationaal

Voor ieder een passende cover

Kleurrijk en uitbundig, of eerder ingetogen met een tikkeltje zakelijkheid? Frivool of toch vooral luxueus? Hoe staat u in het leven? Voor elke levensstijl hebben wij een agenda en kalender met een passende cover.

Winkel2

Denk ook eens aan ons assortiment van scheurkalenders! Leuk om te geven en te krijgen

Denk ook eens aan ons assortiment van scheurkalenders! Leuk om te geven en te krijgen

Winkel-1